eğlencenin yeni adresi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

eğlencenin yeni adresi

eğlencenin yeni adresi

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

İzmir'in en iyi apartman yönetim firmaları

YazarMesaj
nullsix

İzmir'in en iyi apartman yönetim firmaları Empty
MesajKonu: İzmir'in en iyi apartman yönetim firmaları   İzmir'in en iyi apartman yönetim firmaları Icon_minitimePtsi Şub. 05, 2018 6:43 pm

İzmir'in en çok tercih edilen apartman yönetim şirketi, Yön35 isimli şirkettir. Yön35, sektöründe uzunca bir süredir başarıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Sadece apartmanlara değil; sitelere, rezidanslara, alışveriş merkezlerine ve iş yerlerine de yönetim hizmetleri sunan Yön35, son derece yüksek bir müşteri memnuniyet oranına sahiptir.

https://www.yon35.com platformuna girenler, Yön35 ile ilgili akıllarına takılan her türlü suale, en kapsamlı yanıtları alabilir.

Yon35.com sitesi üzerinden apartman yönetim firmaları İzmir ile irtibat kurma fırsatınız olacaktır. Yön35'e, apartman veya site yönetim hizmet taleplerinizi, bu site üzerinden iletebilirsiniz.

Sitelere; çevre düzenleme, havuz bakımı, temizlik, tadilat ve güvenlik gibi hizmetler sunan Yön35 ile siz de mutlaka çalışın!

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-